Aki japánul tanul, hogy tanulja a kanjikat?
Figyelt kérdés
Mennyi időt szán rá és kb egy nap mennyit tanul meg?
Köszi a segítséget!!
2011. jan. 22. 19:55
1/4 anonim válasza:
Hiraganákat, katakanákat tudod már? Ezekkel érdemes kezdeni, ha már megvan, akkor a kanjiknál is csak elszántság és idő kérdése, hogy mennyit tudsz megtanulni. Szépen be lehet osztani, napi 5-öt megtanulsz, és hétvégén átnézed amiket megtanultál. A lényeg a sok ismétlés, mert ha nem használod, hamar elfelejted, illetve összekeverheted őket... Szóval kitartás!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! A hiraganákat és katakanákat már tudom:) Csak a kanjikból szeretnék minnél többet megtanulni.
2011. jan. 23. 10:00
3/4 anonim válasza:
De ugye úgy tanulod, hogy először a gyököket és utána a teljes kanjit? (Én kínaiul tanulok, és tudom, hogy először muszáj a gyököket, úgy sokkal könnyebb.)
4/4 Dr. Papp Anikó válasza:
Én már a legelejétől kezdve minden éppen sorra kerülő új megtanulandó szót kanjikkal is megtanulom leírni is, nemcsak felismerni. Így persze, nem nehézségi sorrendben tanulom őket, de én jobban meg tudom jegyezni őket, mintha fognám a kanji listát, és bemagolnám őket.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!