Ha kint élek kb 1 évig angliába, akkor meg lehet úgy tanulni angolul, hogy le tudok tenni egy felsőfokú nyelvvizsgát?
Figyelt kérdés
Most középszinten vagyok.2011. jan. 22. 12:31
1/5 anonim válasza:
Szerintem simán, csak akkor teljesen át kell állni arra, tehát, kinn még csak eszedbe ne jusson magyar nyelvű dolgokat nézegetni. Sokan vannak akik kimennek "nyelvet tanulni" és max a boltban köszönnek angolul, közbe egész nap a szállásukon nézik a magyar szinkronos filmeket/magyar híroldalakat neten...
2/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi!
2011. jan. 22. 12:48
3/5 anonim válasza:
Ha WC-t pucolsz ebben az egy évben, akkor nem, ha pl. egyetemre jársz, akkor igen.
Felsőfokra itthon is feljuthatsz 1 év alatt, ha használod a nyelvet. Kint ez nyilván könnyebb, de meg kell ragadni hozzá az alkalmakat.
4/5 anonim válasza:
annyit még hozzátennék, hogy azért kint is nagyon sok külföldi van, így valszeg kevesebb natívot fogsz hallani angolul beszélni mint nem natívot!
Ha csak a felsőfokú miatt mennél ki, azért szerintem felesleges. Ha dolgozni is akkor ok, de akkor valóban ne pizza szállítónak (vagy hasonló "magas" beosztásért) menj ki, mert abból sokat nem fogsz tanulni...
5/5 anonim válasza:
A szóbelid biztos sikerül, de attól a nyelvtant is meg kell tanulni, ahhoz meg le kell ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!