Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit választanátok? Nyelviskolá...

Mit választanátok? Nyelviskolát vagy magántanárt?

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 11:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát, ha ugyanannyiba kerül, akkor magántanár, de hogy a fenébe kerül ugyanannyiba? :-O Ilyen még nem láttam...
2011. jan. 21. 13:34
 12/13 nagytimiandi válasza:

Magántanárt ajánlom én is mindenképpen! Ugyan azok az indokok, mint az előttem szólóknak. Milyen nyelvből kéne?

Mellesleg, ha német vagy angol, akkor tudok ajánlani neked magántanárokat, akik olcsóbban vállalnak órát Budapesten bárhol, mint mások.

Ha érdekel, akkor kérlek jelezz vissza!

2011. jan. 26. 12:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Én jártam már magántanárhoz is, de nyelviskolába is. A magántanárral egy kicsit nehezebb volt beszélgetni, mivel én nem annyira jól tudtam angolul, ő meg anyanyelvi szinten volt. Nem volt sikerélményem, de aztán lett egy beszélgetőpartnerem, mindjárt nagyobb lett az önbizalmam, mert őnála meg én tudtam jobban beszélni:). Ez a jó a nyelviskolában is, hogy veled kb. egy szinten lévőkkel kell beszélned. Na meg jó a hangulat, ha jó a csapat!
2011. febr. 16. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.