Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi a véleményetek a Széchenyi...

Mi a véleményetek a Széchenyi István Egyetemről (Győr)?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 19:31
 1/3 anonim ***** válasza:
A jog és a mérnöki nagyon nehéz, rengeteget kell tanulni, és előfordul gyakran bizony az is, hogy a tanárok szivatnak..
2011. jan. 13. 20:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Engem a Gazdaságtudományi Kar érdekelne. Arról van vkinek vmi infója?
2011. jan. 14. 08:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Én mérnöki képzésen vagyok, hát nem egy ajándékdiplomát osztogató intézmény. De ez nem is baj, mert a megszerzett diplomának csak így lesz értéke.

Tapasztalat, hogy van olyan tanár, aki rendesen be tudja tájolni a saját tárgyát, tudja, hogy a szakmánkhoz az kelleni fog-e vagy sem, és annak emgfelelően kezeli, annak megfelelően kéri vissza. De van aki tényleg szemétkedik, szopat. A Matematikával és még 1-2 tárggyal nagyot lehet szívni. Tapasztalat...

Meg van aki direkt szopat, de ilyenkor aktiválódik az "éld túl a hülyéket" mechanizmus: túl kell élni őket.

Amúgy a társasági élet rendben van mi a saját szakunkon nagyon összeszoktunk, a szakirányunkon meg mindenki jóarc. Így azért könnyebb minden :-)

2011. jan. 15. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!