Dexam írásbeli és Origo szóbeli párosítható-e?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron megcsináltam a Dexam írásbelit, sajna a szóbeli nem sikerült, és úgy hallottam az Origon az könnyebb, így nem soká megpróbálnám, nehogy kifussak az időből. Ez a kettő párosítható?2011. jan. 13. 15:01
3/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező! A Dexam-os írásbeli nehéz volt?
4/5 A kérdező kommentje:
Én előtte kb. fél évig magántanárhoz jártam, és direkt a Dexam-os könyvből gyakoroltunk már a vége fele, nekem így lett meg elsőre, de nem mondom hogy hú de fasza lett. Szóban meg mindig is parás voltam, így most az Origón teszek egy próbát. Én azt mondom hogy vágni kell a nyelvtant, a levélírást, és ha van rá lehetőséged, vedd meg a Dexam-os gyakorló munkafüzetet!
2011. ápr. 3. 17:51
5/5 anonim válasza:
Szia
Bocsi hogy ennyi idő után zaklatlak,milyen volt az origós szóbeli? Én is arra mennék most,dexamos az írásbelim,de nagyon parázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!