Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Jelenleg nyelvtanfolyamra...

Jelenleg nyelvtanfolyamra járok és nem szeretném abbahagyni a szülés után sem. Egy héten egyszer kell menni. Kb. mennyi idő után tudok majd bekapcsolódni újra a szülés után?

Figyelt kérdés
2008. jan. 23. 17:41
 1/2 anonim ***** válasza:
66%
Ha van,aki vigyázzon a kicsire addig,akkor egyből szülés után visszamehetsz.Én nappalis főiskolás vagyok,és vizsgaidőszak közepén fogok szülni,és ha nem sikerül baba előtt mindenből levizsgázni,akkor valószínűleg a kórházból is fogok vizsgázni menni.(Szemben van a sulival.)
2008. jan. 23. 19:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Egyből szülés után nem fogsz tudni visszamenni. Én 3 hónapja szültem, estis suliba járok, ahová kéthetente kell bejárni, és kb. a fiam két és fél hónapos kora óta járok be. Eleite nehéz lesz, hiszen az elején mindenki nagyon el van havazva, na meg a szoptatás, stb. Ha tudsz fejni, akkor persze jó, de én nagyon nem tudok, de úgy döntöttem, kéthetente egy üveg tápszer nem lehet akkora tragédia, hiszen a fiam érdeke is, hogy az anyjának meglegyen végre az érettségije, és majd normálisabb munkám lehessen, ha visszamegyek dolgozni.
2008. febr. 5. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!