Olyanok, akik rémesen köhögnek, miért nem tesznek valamit ellene - nyelvvizsgán, magnóhallgatáson, egy köhögős miatt alig értettem a szöveget, és pont nem lett meg?
Talán mert nem tud mit tenni.
Mégis mire gondolsz? Mit tehetne? A köhögés nem egy akaratlagos dolog, nagyon sokféle dolog kiválthatja.
Van olyan, hogy az emberre pont akkor jön rá a köhögés, mikor nagyon nem kéne. Idegesség is kihozhatja. Vagy pont akkor akad meg a torkodon egy porszem, ami onnantól kezdve végig buzerálja a nyálkahártyádat. Nem direkt csinálta ő sem (kicsit úgy hangzik a kérdésed, mintha őt állítanád be bűnbaknak).
Valószínűleg azért nem tett ellene semmit, mert pl. nem volt nála innivaló, mentolos cukor, emiatt meg szerintem nem engednek ki csak úgy a vizsgáról.
Így jártál dolog. Lehet miatta bosszankodni.
De csak nem köhögte végig az egészet. Akkor azért kirakták volna, nem?
Azt tudom, hogy lehet inni meg enni, de ha nem vitt be magával ilyesmiket, akkor egy kisebb köhécselés miatt nem fogják kiengedni szerintem. Érettségin is sokszorosan adminisztrálni kell az ilyen "esetet", szigorú időkorlát van. Nyelvvizsgán nem tudom, hogy működik, de kétlem, hogy sokkal lazábbak lennének a szabályok.
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ne mást hibáztass a bukásodért. Nyilván nem volt szándékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!