A második tanult nyelvből meg lehet bukni az első évben amikor elkezdtem tanulni?
Miért ne lehetne?!
Ami tantárgy, és osztályozzák, abból igen, meg lehet bukni.
A JOGSZABÁLY SZERINT IGEN!
És ne gyere a "haverom", "ismerősöm, "azt mondták" sztorikkal.
Ez a törvény, megbukhatsz. Én még egy kettesért is szégyellném magam, egy ilyen kezdő tárgyból...
Jólvan na bocsánat hogy megkérdeztem mert kíváncsi vagyok. A jövőben majd nem fogom.
Megjegyzem 4-re állok
első válaszoló vagyok
nem tom h aki ilyen bunkón tud csak válaszolni az minek ír egyáltalán...
a kérdező szeretett volna vmit tudni ezért kiírta erre az oldalra.na bumm.
nehogy ezért leszedjétek a fejét
azért, mert kezdő vagy valamiből, még megbukhatsz, de kicsi az esélye, pont azért, mert középiskolában egy kezdő nyelvcsoportban az elejétől tanuljátok a nyelvet, teljesen az alapoktól. Én az angolt tanultam második nyelvként és ötös voltam belőle mindig, mert mi is az alapoktól kezdtük (volt, aki már hülyét kapott a 'to be' ragozásától, de nekünk arra volt szükségünk, a tanár hozzánk, teljesen kezdőkhöz igazodott, hisz ezt kellett tennie.
Összegezve a kérdésedre a választ: elméletileg megbukhatsz, gyakorlatilag nem nagyon tudsz :)
(amúgy órán rád ragad az anyag nagy része)
Ja egyetértek
Te jó ég hogy én mennyire szeretem az angolt. Ez most így hirtelen belém villant a to be hallatán :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!