Angol írás! Hogy kell az ilyet? (több lent)
szóval én youtube-on sok angol emberer beszélek de mivel még kezdő vagyok angolból ezért sokszor észre vettem hogy amikor írnak úgy szoktak írni hogy : Thank ya= Thank you
Pretteh Gud= Pretty Good! nah és én az ilyen röviditéseket vagy is nem tudom hogy kell mondani:D de mondjatok már egy párat mivel annyira jók:D és ha már angolról van szó kárnék még pár segítséget hogy hogy tanulhatnék könnyebben angolt. vagy is tanácst erről a röviditésről vagy mi a szösz gondolom ez is olyan dolog mint hogy köszönöm szépen= köszi vagy ha valaki megmondaná hogy az ilyen rövidítéseket hogy vegyem észre vagy hogy találjak ki ilyenek! előre is köszönöm aki nem értette a kérdést azt nagyon sajnálom ennél jobban nem tudom megfogalmazni:S sorry
"Szerintem sincs szükséged ilyenekre."
Király ez az oldal... Valaki feltesz egy kérdést, és nem válaszolnak rá, mert ők eldöntik, hogy a kérdezőnek nincs is erre szüksége :D Különben is, elég sok itt a tahó :S Kezdem megbánni, hogy regeltem... Bocsi az OFF-ért.
Szerintem ne találgass ki ilyeneket, mert még a végén valami mást fog jelenteni :)
Amúgy a 'you are'='u r'
ha jól tudom
A hogyan tanulhatnál könnyebben angolt kérdésre meg ennyit tudok mondani, hogy magolni kell, illetve p_csa hozzá. Azaz ülni, és tanulni.Könnyíteni nyugalommal, vagy megfelelő tanári segítséggel, szerintem.
Original Word ---------------------In IM language:
What ------------------------------- Wt, Wat, Wut, Wot
Where ------------------------------Whea
Laugh out loud ---------------------LOL
Have ---------------------------------hv
Why -----------------------------------y
Are ------------------------------------r
You -----------------------------------u
As soon as possible ---------------asap
Message ----------------------------msg
See you ------------------------------cu
Skate ---------------------------------sk8
Because -----------------------------becoz, cuz, coz, becuz, 'cause
Sorry ---------------------------------Sor, Soz, Sorri
Thanks -------------------------------Thz, thx
Something ---------------------------smth
Someone ----------------------------smone
Short message service -----------SMS
Later ---------------------------------l8r
Just kidding -------------------------jkjk
'cuz' instead of 'because'
'plz' instead of 'please'
'luv' instead of 'love'
'neva' instead of 'never'
'n' instead of 'and'
'da' instead of 'the'
"u neva gunna looz weight cuz u always chattin on da internet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!