Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha az Euroexam nemzetközileg...

Ha az Euroexam nemzetközileg elismert nyelvvizsgarendszer, akkor miért nem kaptam erről bizonyítványt/oklevelet?

Figyelt kérdés

Szeptemberben vizsgáztam (angol, B2), és sikerült a komplex vizsga. Majd ezután megkaptam az államilag elismert nyelvvizsga bizonyítványt. Mivel célom a felsőfokú, már most el kezdtem nézegetni, hogy melyik nyelvvizsgaközpontot válasszam hozzá majd. És ekkor olvastam az Euroexam oldalán, hogy államilag és nemzetközileg is elismert rendszer:

"Az Euroexam - a felvételitől a diplomán át - mindenütt érvényes, államilag elismert nyelvvizsga bizonyítványt, valamint angol és német nyelvű nemzetközi oklevelet ad, így természetesen elfogadják álláskeresésnél is".

Ebben az esetleg hogy lehet, hogy én nem kaptam erről semmilyen oklevelet, bizonyítványt? Hiszen - ha jól tudom - az ECL is nemzetközileg elismert és sikeres vizsga esetén adnak egy oklevelet a "nemzetköziségről".

Válaszotokat előre is köszönöm. (Bocsi, egy kicsit hosszúra sikeredett:)

2010. dec. 29. 18:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

A probléma megoldódott, felhívtam a vizsgaközpontot. "Jaj, hát tényleg itt kallódott már egy ideje egy nemzetközi oklevél..."

De hogy postázták volna vagy valami... mind1, lényeg az hogy megvan. (:

Köszi mindenkinek a segítséget!

2011. jan. 8. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!