Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen típusú nyelvvizsgát...

Milyen típusú nyelvvizsgát tegyek le?

Figyelt kérdés

németből szerintetek milyen nyelvvizgsát tegyek le??? először ÖSDre gondoltam.. de sztem az nagyon nehéz... angolból telcet választottam... mert az könnyű állítólag.. németből is azt kéne?? nemtudom..

szerintetek?:D

2010. dec. 28. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én Telcre mentem németből. 2. nyelv ként tanultam én is angol után. A feladatok kiszámíthatóak, van hozzá gyakorlóanyag, a magnó nem olyan vészes,teszt jellege miatt kevesebb a hibalehetőség szerintem, egyébként meg begyakorolható minden. A szóbelije sem gáz, egy témából felkészülsz a többi pedig sablon mindig ismétlődik. Én mindenképp a telcet javaslom.
2010. dec. 28. 15:58
 2/4 anonim ***** válasza:
TOEFL
2010. dec. 28. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:

A TOEFL angol, a nevében is benne van : Test of ENGLISH as a Foreign Language.

Amúgy, az ÖSD a legkönnyebb, ennél könnyebb már nem lesz.

2010. dec. 28. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:
jah, elolvastam
2010. dec. 28. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!