Lefordítaná neked ezt vki angolra?
Figyelt kérdés
Utazhatsz sokat, járhatsz drága ruhában, lehet sok pénzed, ez által mindenki azt hiszi hogy milyen boldog vagy, pedig ki...baszottul magányos vagy.2010. dec. 27. 14:44
1/3 anonim válasza:
You can travel a lot, have expensive clothes and money. In this case everyone thinks that you are so happy but as a matter of fact you are fucking lonely.
2/3 anonim válasza:
Az előző jó :)
Még lehet így is:
You can travel a lot, wear fancy clothes and have a lot of money so that every one would think you're so damn happy, but in fact, you're just fu..ckin lonely.
3/3 anonim válasza:
előző vagyok, a kérdést csak most látom: (Én "magamnak" is lefordítottam, de legfőképp neked :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!