Melyik egyetemen vagy főiskolán lehet tanulni japánul?
ELTE- Bölcsészkar pl.
úgy emmlékszem, a Szegedi Tudományegyetemen is van japán szak, meg a Pázmányon is.
Szia!
ne kedvetlenítsen el, hogy úgymond "horribilisek" a ponthatárok japán szakra. lehet, hogy idén alacsonyabbak lesznek. csinálj egy jó érettségit, és javíts a jegyeiden, lehetetlen nem lézetik. én azt javaslom, hogy mindenképpen vágj bele, nagyon jó ötlet japán (arab, kínai, török) szakot elvégezni, mert kevesen beszélik, és remek állásokat lehet velük betölteni cégeknél tolmácsként, ill. fordítóként.
én német szakos hallgató vagyok, de ha újrakezdhetném, én is japán vagy arab szakra mennék. bár ki tudja, lehet, hogyha elvégzem a németet mégiscsak belevágok! kösz a tippet;)
Nyíregyházi Főiskolán van japán tantárgy..nem szak,de lehet japán kúlltúráról és japánul tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!