Online angol oktatás érdekelne?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy a tanár mondjuk Skype-on keresztül tartaná az órát. De online, nem egy előre legyártott tömegmaszlag lenne, hanem egyénre szabott online tanítás. Fizetnél érte??2010. dec. 20. 17:52
1/8 anonim válasza:
attól függ hogy az oktatót mennyire csipázom mármint hogy értem-e amit mond magyaráz-e???
lehet fizetnék is
2/8 A kérdező kommentje:
Rendes Angoltanár aki nyelviskolában is tanít.
2010. dec. 20. 18:03
3/8 anonim válasza:
Én fizetnék érte, sok előnye van:
1. Nem kell munka után végigmásznom a városon a nyelviskoláig.
2. Csak engem tanít, jobban tud rám figyelni.
3. Nem jön házhoz, így nem kell hülyére takarítanom magam az óra előtt, mert a webkamerán csak annyit lát a lakásból, amennyit akarok.
Csak egy baj van: már beszélek inglisül. Franciát nem tanít esetleg?
4/8 anonim válasza:
Én így (is) tanulok.
És meglepően jó
5/8 A kérdező kommentje:
Adnál infót a menetéről, esetleg bővebben.
2010. dec. 20. 18:17
6/8 anonim válasza:
A menete ugyan olyan mint egy másik órának, pedig még webcamunk sincs. Ugyanúgy megy az egész, képeket értelemszerűen átküldi, nagyjából ennyi. Én is azt hittem, hogy döcögősebb lesz.
7/8 A kérdező kommentje:
A kérdés még mindig fent áll, szeretném minél több ember véleményét tudni.
Köszönöm
2010. dec. 20. 19:06
8/8 anonim válasza:
Mindenképpen kell egy tanrend az ilyen adhoc haladunk össze vissza dolgokban nem hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!