Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Létezik olyan oldal, ahol...

Létezik olyan oldal, ahol kitöltök teszteket, és megmondja, h nagyjából h szót ismerhetek, mekkora a szókincsem?

Figyelt kérdés
elsősorban németből érdekelne, de a francia is izgalmas lenne. Úgy gondoltam, h valami jó kis program, ahol elég nem tudom 50 szót felismerni és ebből kikalkulálja, h kb mennyit ismerhetsz, olyan, mint a szúrópróba
2010. dec. 19. 10:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt nemigazán lehet körülbelül sem megsaccolni. Mégis honnan tudja a program hogy pl. te hány szakszót ismersz az egyes területekről? Mindenből kérdez egyet-egyet?:D
2010. dec. 19. 10:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen teszt és a szúrópróbaszerű mérés úgyse lenne megbízható. Olyan, mint amikor ezer embert kérdeznek meg arról, hogy milyen a 8 millió szavazópolgár közhagulata.
2010. dec. 19. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!