Az alapfokú nyelvvizsgák (B1) most tényleg nehezebbek, mint pár évvel ezelőtt?
épp az h jóval könnyebb!
a régi középfoknak a B2 felel meg, a B1 jóval alatta van, szóval ha ez akérdés, akkor jóval könnyebb letenni, és igazából kb ezért is vezették be, mert rengetegen elvesztették a diplomát mert képtelenek voltak egy középfokot valamiből szerezni, így meg most a B1-et is lehet középfoknak nevezni, mégis a színvonala nagyon messze van a "régi" középfoktól.
szóval ha ez a követelmény, annak csak örülj !
most olvasom még egyszer, ayayayayyyyy
alapfokú??
akkor én vagyok eltévedve, hát az alapfok az az A1-A2, nem?? rosszul tudom ??
szia!
én is ilyen helyzetben vagyok, mint te. nekem is sok ismerősöm csinálta már meg évekkel ezelőtt az alapfokot, és azt mondták, hogy nagyon könnyű volt, nekem a mostani feladatsorok mégis nehéznek tűnnek.
fel lehet rá egyedül készülni szerintem, de az a lényeg, hogy ne csak egy forrásból tanulj. több nyelvvizsgatípus feladatsorát is csináld meg, esetleg régi érettségi feladatsorokba is belenézhetsz. érdemes a szóbelire úgy készülni, hogy az alapvető társalgási témakörökből írsz magadnak 1-1 oldalt és bemagolod, legalábbis a szavakat.
ezeket a "praktikákat" egy magántanár mondta nekem.
ja és ő a telcet vagy az ösd-t ajánlotta.
ez az oldal nagyon hasznos lehet
jó tanulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!