Honnan lehetne ezt letölteni?!? F. O. N. T. O. S megnéznéd?
2010. nov. 28. 13:11
1/5 anonim válasza:
Ezen az oldalon nagyon sok minden van. Mit akarsz letolteni?
2/5 A kérdező kommentje:
Migranorsk alpha programot!!! lécci segíts!!
2010. nov. 28. 13:49
3/5 anonim válasza:
10 nyelven van, sajna ebben magyar nincs benne. Nem tudod csak ugy letolteni. Penzbe, beiratkozasba kerul Ez egy 250 oras norveg nyelvtanfolyam. Emailban kell erdeklodni, jelentkezni. Csak utana kuldik ki az infokat.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezeket láttam én is. de nem innen szeretném letölteni! a kérdésem is az h honnan tudom letölteni, nem kell magyar nyelven. ha van angolul lenne jó, de ha nincs akkor norvégul.
köszi
2010. nov. 28. 14:15
5/5 anonim válasza:
Migranorsk alpha language program download, ezt beirva, Google kip sok minding, de mindegyikre bejelentkezes, email stb kell, es ki tudja utana mi.
Sajnalom, nem tudok segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!