Német, angol, orosz után mit tanuljak? TÖBBI ALUL
Szerintem a francia.Több helyen használhatod,de attól is függ hogy mivel szeretnél foglalkozni.
nálam a japán a 4-ik :D
én nekem az olasz nagyon tetszik, de csak azért tanulnám azt, mert a kedvenc országom Olaszo.(L) és felnőtt koromba nyaranta 1x biztos h kimennék.
Amúgy külkereskedelmi menedzser vagy nemzetközi jogász szeretnék lenni, ezért inkább a hasznosabb nyelveket tanulnám.
akkor olasz :D akkor tudod majd használni nyáron,és jó kis latin alap lehet a joghoz.
Amúgy a japán francia,német,angol után a 4-ik :D legjobb (Y)
:D de jó neked... már 4 nyelven beszélsz:)
akkor lehet olasz de még vacerálok a 3 nyelv közül:D
köszönöm:) akkor először spanyol utána olasz... (eddig úgy néz ki)
arabot semmiképp nem szeretnék. nagyon nehéz az írása.
15:57
"spanyol... gondolj csaak bele szinte egész Közép- és Dél Amerikában tudsz majd társalogni"
Igen, főleg analfabéta parasztokkal. Miről?
"Német, angol, orosz után mit tanuljak?"
Franciát, az ezek mellett a legfontosabb nyelv.
"Szeretnék először angolból és németből felsőfokra eljutni, utána az orosszal foglalkozni"
Nagyon bölcs döntés, az angol/német felsőfokú egyébként többet ér, mintha még 3 nyelven tudnál. Akinek felsőfokú (de tényleg olyan) angol és német tudása van, az már ebből meg tud élni.
"Melyik legyen az: olasz, spanyol vagy francia?"
Aki tud franciául, az előbb-utóbb megtanulja ezeket is, ugyanis közvetlen szomszédai és ennek megfelelően erősen hasonlítanak rá. A három közül a francia a legfontosabb, toronymagasan, franciául megtanulni nagyon hasznos, a spanyol és olasz csak hobbynak jók. Még csúnyák is, főleg az olasz. De francia után nagyon könnyűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!