Az Értékteremtők műsor szerint a módszert egy fiatalember dolgozta ki. https://www.youtube.com/watch?v=-l7Muq6em7M&t=9s Angolul szeretnék tanulni és akiknek van ezzel a módszerrel tapasztalatuk, vagy akár más módszerekkel is, szívesen veszem a tanácsokat.
tegnap 16:59
2/7 anonim válasza:
Ne "módszert" válassz, hanem egyszerűen csak kezdj el tanulni!
Eddig mennyit tudsz?
tegnap 17:32
3/7 A kérdező kommentje:
2. 6 évvel ezelőtt érettségiztem angolból, de azóta komolyabban nem foglalkoztam vele. Szerintem kellene valamilyen jobb módszer, mert a gimnáziumban az angol tanár a magolást erőltette, ha egyáltalán méltóztatott bejönni az órára. Annak nem volt értelme.
tegnap 18:18
4/7 anonim válasza:
Angol tanár vagy "csak" angoltanár? :)
Kezdd azzal, hogy rendszeresen foglalkozol vele - ha nem is "komolyabban". :) Az már eleve jó módszer.
Ez a pasi elég értelmesnek tűnik, de amíg egy halom ingyen elérhető anyag létezik a neten, addig nem igazán lenne kedvem fizetni neki.
tegnap 18:22
5/7 A kérdező kommentje:
4. Nevezhetjük angol nyelvet oktató pedagógusnak, de hogy pontosan milyen diplomája van az rejtély. 9. osztályban egy jó tanár volt, de Ő elment külföldre és 10. osztálytól kaptunk egy nyugdíjas tanárt aki átvette az osztályt angolból. Ha megtartotta az órákat, akkor sem volt mindig józan, szerette az alkoholt. Gyakran be sem jött. Nem tudtuk az okát, de az igazgató elnézte neki. Ez már a múlt.
tegnap 20:34
6/7 anonim válasza:
Szóval nem angol volt, az a lényeg, vagyis nem angol tanár, hanem angoltanár. :)
De nem ez a lényeg, hanem hogy ha már az érettségi szintig eljutottál korábban, akkor tudod, hogy miről van szó, csak fel kéne frissíteni a tudásodat. Szerintem leginkább azon múlik, hogy mennyire akarod, azon, hogy te maga "bemész-e minden órára" (vagyis hogy rászánsz-e mondjuk naponta 20-30 percet, de tényleg minden nap), nem annyira azon, hogy a tanár bemegy-e, vagy hogy milyen módszert választasz.
tegnap 20:38
7/7 A kérdező kommentje:
6. Igen véletlenül elgépeltem, de a kérdés szempontjából nincs jelentősége. Ami az érettségit illeti: Az érettségi elnöknek " megsúgták", hogy a tanár nem készítette fel az osztályt a érettségire, így az elnök mindenkit átengedett.Az elnök tudta, hogy nem a diákok hibája.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!