Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Német tanuláshoz melyik...

Német tanuláshoz melyik tankönyvet+munkafüzetet ajánljátok?

Figyelt kérdés
Idén kezdtem el tanulni suliban a nyelvet és az a probléma, hogy megy. Ezért unom az életemet órákon, gyorsabban haladok, mint a többiek. A tudásom fejleszteni akarom, viszont ez iskolán kívül kéne, hogy megtörténjen, mert ott nem nagyon fog... A Start!-ra gondoltam, de azt csak igényelni tudom és nem látok sok esélyt arra, hogy beszerezze nekem bármelyik könyvesbolt.
ma 16:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Maklári német Abc-je.
ma 17:19
 2/2 anonim válasza:
69%
Mi anno kèttannyelvűben a Beste Freunde-t csinàltuk, egèsz jol felèpìti a nyelvtant meg az ilyeneket. Meg is lehet rendelni neten, de ên azt ajànlom, ha igazàn sokat akarsz fejlődni szerezz be elősször egy mesèskönyvet nèmetül, majd egyre nehezebbet ès jegyzeteld ki az ismeretlen kifejezèseket. De ami nekem igazàn bejött, hogy disney+-on nèmet feliratra+nèmet szinkronra àllìtottam a màr magyarul megismert filmeket ès egèsz sok kifejezès ràm ragadt, de sose magolj! A nyelvtanokat is ne bemagold, egyszerűen csak hallgasd, az is segìt, ha a fejeden van a fejhallgató, közben teszel-veszel valamit ès hallgatod közben a nèmet szövegeket. Aztàn ha olyan szintre kerülsz, elkezdhetsz nyelvizsgàs/èretsègi feladatokat is nèzni, gyakorolni. De èn a filmnèzèst, hallgatàst tudom leginkàbb javasolni ilyen nèmet könyvek...hàt...nem tudom. Mèg a "Tanulj nèmetül" újsàg is jó, ott ki is van a vègèn jegyzetelve a nèmet szavak, kifejezèsek.
ma 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!