Duolingón hogy tudják egyesek jóval előbb megszerezni a havi kitüntetéseket, mint az aki a napi kihívásokat rendszeresen teljesíti hozzá?
Nekem tegnap lett meg az utolsó, de emlékszem, hogy gratuláltam a teljesítéshez valakinek még tizedike előtt.
Állítólag napi hármat kaphat hozzá az ember, nem?
Úgy, hogy rengetegen csalnak sajnos, szinte mindenki, aki ért a programozáshoz.
Ez a kérdés már bennem is felmerült korábban és azóta is sokszor, hogy teljes mértékben irreális pontelőnyökkel vezetnek ligákban az első napokon is, még úgy is, ha rögtön Duolingozással kezdem a napot és netán végig duplázva meg triplázva gyűjtök igazi tapasztalati pontokat.
Sokáig gyanakodtam, hogy aki fizet érte, az talán tényleg ennyire gyorsan halad reklámok nélkül, de pont nem rég írta egy amerikai Duolingo rajongó, akit követek, pont ez volt a legutóbbi hírlevele központi témája, hogy belegebedhetünk a ligában helytállásba, de sajnos olyan sokan csalnak egyértelműen bottal meg scripttel meg minttoménmikkel, nem értek hozzá, hogy nagyjából fölösleges egyáltalán a liga témán rugózni egy ennyire egyenlőtlen versenyben...
Én sem értem, tegnap néztem, hogy az én ismerőseim nagy része is befejezte a havi kihívást még a hónap fele előtt, én sem értem, hogy hogy, amikor én is Duolingozom minden nap eleget, az igazi ismerőseimről inkább azt feltételezem, hogy talán nincs munkájuk, magánéletük, szociális életük, nem sportolnak, nem olvasnak, mindezek helyett viszont száguldanak Duolingon, hát gratulálok nekik hozzá, tényleg, őszintén is, én azért a munkámra, a magánéletemre, a szociális életemre, a sportéletemre is büszke vagyok, a versenytől meg eltekintek, pláne így, hogy ki tudja, hányan csalnak az ismerőseim közül is tán...
Volt, hogy inaktiváltam is a teljes szociális funkcióit a Duolingonak az ilyen dolgok miatt is, meg amiatt is, hogy velem mit tett ez a versenyszellem, nem szerettem azt, akivé váltam miatta, aztán vki miatt visszakapcsoltam, most egyszerűen csak megpróbálok eltekinteni ettől a verseny témától, de ha túlzottan frusztrál megint, akkor tán újra kikapcsolom, és akkor az ismerőseimet sem látom, hogy ki hogy halad. A beállításoknál kapcsolható ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!