Hollywood nyelviskolában volt már olyan itt, aki nemet mert mondani nekik?
Az egész rendszerrel ki van a tököm. Kb minden tizedik oldalon az alapító vénasszony vigyorog rám, meg lát el ostoba, semmitmondó ,,tippekkel". A hanganyagok 90%-a rohadt rossz minőségű, zúg az egész, alig érteni, rossz a kiejtés(pl.: fifteen helyett fifcccín, meg ilyesmi), a tanárok semmit nem érnek. Bármit kérdezek az a válasz, hogy ,,nézd meg a könyvben/szótárban/kérdezd a chatGPT-t". Tudnám akkor minek vannak ott a suliban? Takarítani? Az is idegesít, hogy 3-4 oldal szöveget fel kell olvasni nekik, mint a első osztályban, aztán meg felmondani nekik, ezzel borzalmas órák mennek el, miközben rohadtul fárasztónak, értelmetlennek tartom, és 99%-ban majd' elalszom magolás közben.
Ha nem megyek egy hétig azonnal hívogatnak, irogatnak, zaklatnak szó szerint. Már a nyelviskola számát letiltottam, hogy ne tudjanak hivogatni.
Szerződésben azt olvastam, hogy nem kötelező a ,,Hollywood módszer" az iskolában. Mert már valaki nemet mondani nekik? Én erősen gondolkodom rajta, mert van bent egy csomó órám, és azokat le kéne még valahogy járni , de ilyen tempóban, ilyen szenvedéssel nem fog menni. Amint meg lejártam az óráim le is léptem azonnal.
Valakinek van még hasonló rossz tapasztalata velük?
"kérdezd a chatGPT-t"
Erre én mindenképpen csak ennyit reagálnék:
- Ok, a soha viszont nem látásra.
Hollywood nyelvstúdió? Én csak próbaórán voltam náluk, és otthagytam őket a fa*zba szerencsére. Utána olvastam a neten, hogy a szcihentológus szekta áll mögöttük, és a módszerük kitalálója L. Ron Hubbard szektavezér.
Ezt nem is titkolják, ott van a bölcs vezérük neve a weboldalukon, mint a remek módszer kitalálója. Mindenhez is ért egyébként ez az úr (pontosabban értett, már alulról szagólja az ibolyát).
A próbaórám után hívogattak telefonon befektetési ajánlattokkal, krémeket akarták eladni. Gyanítom a szekta eladta az adataimat, vagy ők maguk próbálták a szarjaikat rámsózni. Aki teheti, kerülje el őket!
Hihetetlen, de itt Szegeden a villamosra is rá volt már nyomva a reklámuk, közben az egész mögött egy rohadt káros szekta áll. Mivel hivatalosan vallást alapítottak, nem tudják őket nagyon bántani. Vigyázni kell velük nagyon.
A yt-n van fent egy sorozat, "szcihentológia akták" címmel. Az egyik részben egy vállalkozó csávó mesélt arról, hogy bekerült a szekta által szervezett csoportba. A csoport lényege az volt, hogy vállalkozók találkoznak egymással, és kapcsolatokat építenek ki egymás között. Az ilyen találkozók alkalmával mindig egy idézetes kártyát nyomtak a kezükbe, és ki nem találod kinek, L. Ron Hubbard szektavezér "bőlcs" gondolatai voltak rajtuk. A válalkozó csávónak egy idő után szemet szúrt a név, rákeresett a neten, és akkor jött a döbbenet. Utána azt hiszem kocsival követték néha, próbáltak ráijeszteni. Több ilyen sztori is van, ezért írtam, hogy ha a hollywood nyelviskolába jársz, nagyon ne akaratoskodj, csak hagyd ott őket a f*szba. XD
Igazából ez csak pénztermelő hely a szektának, amiből fenn tudják tartani magukat, és terjeszteni az igét. Bár annyira nem hallani róluk, meg a rosszhírük is már eléggé elterjedt ahhoz, hogy ne döljenek be nekik. Mondjuk az elég gáz, hogy még 2025-ben is léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!