Milyen könyvből tudnám az arab ABC-t és olvasást elsajátítani? Elsősorban a Korán nyelve édekelne. Szeretek nyelveket tanulni és régóta vágyam, hogy arabul is megtanuljak. Bármilyen pdf, online, nyomtatott könyvet, segédanyagot elfogadok.
a GOOGLE fordító remek lehetőség nyelvtanulásra.
beállítod a kívánt nyelvet és amit magyarul mondassz azt szépen egy csinos szőke női hang elmondja a kért nyelven.
NAMOST megfordítod az irányt, és visszamondod a nő által mondott szöveget.
ha helyesen mondod vissza például arabul, akkor, a GOOGLE fordító szépen leírja magyarul. többször elmondod, és mindannyiszor láthatod hogy mit értett meg a GOOGLE.
próbáld ki óriási lehetőség. ha nem jól ismételed amit a csaj mond akkor bődületes marhaságokat fog írni a GOOGLE
egy ismerősöm a fenti módszerrel megtanult THAI nyelven
rengeteg egész mondatot.
a munkahelyén a thermál szálloda wellnes részlegén ugyanis fiatal THAI lányokat és nőket vettek föl alá és fölé, fix kétéves szerződéssel, és így bármit elmond nekik az anyanyelvükön amit előző nap begyakorolt.
a GOOGLE fordítója mutatja hogy hibátlan a kiejtése, én is ellenőriztem. szét röhögtük magunkat azis igaz. a válasz angolul jön gondolom
Köszönöm a hasznos válaszokat. Várom a továbbiakat is.
Az utolsónak üzenem.: Nyilván valóan semmire sem megyek ezzel. Nem ez a cél. De mint minden olyan nyelv, ahol az ABC merőben más mint mi betű készletünk, az első lépés a betűk helyes elsajátításával kezdődik.
Nyilván amikor ógörögül tanultam, akkor is a tanulás első lépése az olvasásnál és az ABC tökéletes ismereténél kezdődött. Ma már nyilván ezen túljutottam és Homéroszt, az Újszövetséget stb. olvasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!