Budapesten hol érdemes nyelvet tanulni? Vagy a tanfolyamok főképp online vannak?
Hát, nehéz tanácsot adni, mert a tanár számít, azt meg nem tudod kikötni feltételként, hogy kihez kerüljél.
Nagyon jó tanárok is vannak, meg nagyon pocsékok is. Egyszer három alkalmat bírtam ki, és utána mentem a nyelviskola vezetőjéhez, aki azt mondta, hát maga hogy került oda? ez egy speciális csoport, a speciális hallgatók által igényelt speciális tanárral. :D
Nem,én írtam el. Valamiért kevertem hogy milyen érettségi milyen szintet "tükröz". Közepes érettségim van négyes szinten, de szinte semmit nem oktattak. Tudom-tudom, nem a tanár a hibás, viszont szerintem én az a ritka 1% vagyok, ahol tényleg rosszak voltak a tanárok. Csupán 7-8.osztályban volt normális tanárom, miatta lett meg az érettségit. Középiskolában csak az érettségi előtt pár hónappal kezdtünk beszélgetni angolul, igaz csak pár percet.
Ezek miatt nagyon bizonytalan vagyok az ismereteimben és emiatt szeretnék normális tanfolyamot keresni. Tudom, hogy azt nagyon meg kell fizetni manapság, de ez most számomra szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!