Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Miért nem röhögnek ki nyíltan ?

Miért nem röhögnek ki nyíltan ?

Figyelt kérdés

Sajnos fogyatékos vagyok, diszlexiás és nem tudok nyelveken tanulni, elfelejtem a szavakat úgy 20 éves koromtól amit tudok azt előtte tudtam az alatt semmit nem fogtam fel. 26 vagyok most és 3 éve egy angol discord szerveren vagyok, ott "beszélgetek " fordítóznak, text cheten mutogatom mit akarok. De sosem nevettek ki, ugy , hogy hallottam volna.

Van egy netes haver aki szerb, angol, magyar nyelven beszél , neki van egy haverja aki szerb, angol nyelven beszél és elején ha angolul " beszéltem " kinevettek, megfájdult a fejük. Azóta nem beszélek ha angolul kommunikálnak, lehalkítom magam. Egyébként meg google lens-t használok és deepL fordítót így üzenetben értjük egymást.

Az a fura, hogy főként grúz, örmény illetve lengyel, orosz, meg egy amerikai arcokkal vetemedek activitire , de soha egy rossz szót nem hallottam, segítenek évek óta. Persze feleslegesen, de tökre jól érzem magam. Akkor a magyar srác miért negatív velem? Élőben egy iráni csajjal szoktam valahogy kommunikálni, de az is megértő volt meg megadta a VK profilját, hogy írjak neki. De ha magyar hall "beszélni" kiröhög.

Sajna ilyen elcseszett ember vagyok, ami nem megy azt erőltetem, feleslegesen.

ma 11:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Személyiségéből adódóan rosszindulatú; mindenesetre szerintem azokat, akik kinevettek, főleg ilyesmi miatt, ne nevezd haverjaidnak

Számomra egyébként a fizika volt mindig is totálisan megfejthetetlen, másnak a töri befogadhatatlan - mindenkinek van olyan dolog az életében, amiben nem jeleskedik, szóval ne ostorozd magad amiatt, hogy neked épp az angol jelent kihívást (főleg mert nem lustaság, hanem mentális hátrány miatt). Sok magyarnak még az anyanyelvével is vannak problémái, mégse gondolkodnak magukról így

ma 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!