Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol után melyik nyelvet ami...

Angol után melyik nyelvet ami hasznos?

Figyelt kérdés
Sokan mondják ugye a németet. Nyilván nagyrészt az is. De ha mondanod kellene még egyet akkor mi lenne az? Indokolás is meg.

okt. 28. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
65%

Be kell lássuk szerintem, hogy túl sok értelme nincs ennek a kérdésnek.

Mindenkinek a saját élethelyzetétől függ, hogy mi a hasznos neki. Ha hétvégenként Németországba jársz ki dolgozni, akkor a német hasznos nyelv. Ha Spanyolországba, akkor a spanyol. Ha Hollandiába, akkor a holland.

Ha nekem egy negyedik (magyar, angol, német mellé) nyelvet meg kellene tanulnom, akkor az vagy a spanyol, vagy a kínai lenne, egyszerűen azért, mert sokan beszélik mindkettőt. De ugye lehet hogy én másban mérem a hasznosságot, mint Te.

okt. 28. 15:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Ami itthon a legkelendőbb
okt. 28. 15:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én angolt fejlesztettem fel, de most a németre feküdtem rá, mert ezt a kettőt tudom a legkönnyebben bizonyos szinten tartani..
okt. 28. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:
50 év tapasztalata alapján a francia az, ami az angol és német után a leghasznosabb / legtöbbször hiányzott.
okt. 29. 05:59
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Én a kínait meg a hindit inkább hagynám, és rámennék a spanyolra. De amelyiket a legszívesebben tanulod, abban fogsz eljutni a legmagasabb szintre, tehát azt a legérdemesebb tanulni.

okt. 29. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!