Inkabb online vagy szemelyesen lenne hatekony a nyelvtanulas?
Figyelt kérdés
Nyelvvizsgara keszulok es segitseg kene. Barmelyiket is ajanlod tudsz mondani neveket ahova tudnek menni?okt. 25. 15:58
A kérdező szavazást indított:
Szemelyes
Mindegyik hatekony
8 szavazat
1/7 anonim válasza:
Minél alacsonyabb szinten állsz, annál inkább a személyeset javaslom. Az ájláshoz jó lenne tudni, merre laksz.
2/7 anonim válasza:
Személyiségfüggő is, kinek ez válik be, kinek az. Én mindig személyesen, csoportban tudtam hatékonyan tanulni, más meg a magántanárra esküszik és arra, hogy ki se kelljen tennie a lábát otthonról. De legalább egy országrész tényleg segítene abban, hogy javaslatokat tegyünk.
3/7 A kérdező kommentje:
szintem b2 es c1 kozott ingadozik de most nyelvvizsgan egyenlore a b2 a cel
okt. 25. 18:11
4/7 anonim válasza:
A lányom nyelvtanár, 2 nyelviskola és sok magán tanítvány tanára. Mindkét óra tipus ugyanolyan hatékony, semmi különbség nincs a kettő között.
5/7 anonim válasza:
Először én is féltem az online-tól, de találtam egy nagyon szimpatikus tanárt nagyon jó áron, mondom megpróbálom. SEMMI különbség nincs.
6/7 anonim válasza:
Én online voltam magántanárnál és nagyon meg voltam elégedve, játékosan vettük át az anyagokat, nem volt semmi gond. De ne csak nyelvtanár legyen fontos hanem minél többet használd a nyelvet legyen zene hallgatás film vagy játékok stb.
7/7 anonim válasza:
Én is online készültem fel a könnyített nyelvvizsgámra a diploma átvételéhez. Volt egy erős szókincsem régebbről, írásbelire egyedül is elég jól fel tudtam készülni, de egy épkézláb mondatot nem tudtam összehozni 2 évtized szünet után. Közben azért jártam pár hónap intenzív nyelvtanfolyamra, ami nem sokat ért, pont azért mert intenzív volt. A középiskolai nyelvtudásomra tudtam alapozni, ott 4 év alatt tanultunk annyit mint ezeken a semmit nem érő intenzív tanfolyamokon 3 hónap alatt. A lényeg, a nyelvvizsgára csak online tanárnál volt lehetőségem felkészülni, mert 2,5 éves gyerek mellett nem tudtam elmászkálni itthonról. 1,5 hónapom volt a nyelvvizsgáig, emiatt 2 tanárnál is elkezdtem online tanulni. Nem nagyon hittek bennem, mint mondtam csak makogtam az elején. Az egyik tanár 10 éve az adott országban élt, aminek a nyelvét tanultam, ő rettentő sokat segített, de az elején nagyon nem hitt bennem. A másik egy életművész volt, 5 nyelvet oktatott és az 1 hónap végére már majdnem jobban tudtam a nyelvet mint ő. Akkoriban kezdett arabul is tanulni, mert kitört a migránsválság. 😄 Szóval az online tanárok közt is vannak szélhámosok meg nagyon jó tanárok, de a szélhámos is jó volt valamennyire. Ő mondjuk 20 percet szkenneléssel töltött a 60 perces órámból. A másik tanár viszont annyira felkészített, hogy 99%-osra sikerült az írásbeli és szóbeli nyelvvizsgám. Skype-on simán megoldható a beszélgetés része, az írásbelihez meg csak egy szkenner/nyomtató kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!