Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Az KRÉTA Xeropan IFM-mel el...

Az KRÉTA Xeropan IFM-mel el lehet jutni C1-re vagy B2-re?

Figyelt kérdés
Még korábban ajánlották angoltanuláshoz az E-KRÉTA IFM Xeropan funkcióját a diákoknak. Az a kérdésem, hogy ezzel tényleg el lehet jutni angolból B2-es vagy C1-es szintre? Azzal hirdetik a sulikban, hogy "akár 1 év alatt is el lehet jutni megfelelő szintre megfelelő mennyiségű napi szintű gyakorlással", kíváncsi vagyok, hogy tapasztaltabb nyelvtanulóknak mi erről a véleménye!

#angol #C1 #KRÉTA IFM
okt. 14. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem olyan régi még, hogy tudhatnák.
okt. 14. 20:34
 2/6 anonim válasza:
Nem én használtam az nem alkalmas rá..Minden is jobb mint az
okt. 14. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
De milyen szinten voltál, amikor elkezdted használni, és mennyire intenzíven használtad, mennyi időn át?
okt. 14. 20:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Kb. 1 hónapja használgatom kb. kétnapi gyakorisággal. Én most szerintem kb. B1-es szinten lehetek viszont ennek az appnak a beépített tesztje szerint már B2+ nál járok. Egyébként nem ad olyan nagyon nehéz feladatokat, hogy az B2+ volna. Egyik angolos ismerősöm szerint ez csak B1.
okt. 15. 15:05
 5/6 anonim ***** válasza:

"a beépített tesztje szerint már B2+ nál járok"

Gondolom, olyan teszt, ahol se beszélni, se hosszabban írni nem kell, vagyis olyan, ami a produktív készségeket nem méri - a receptívek terén meg kb. mindenki magasabb szinten van, természetes jelenség.

okt. 15. 17:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Kb. 20 feladat és ilyen kiválasztgatós meg szóbeírogatós, tehát nem produktív. Ezért vicces az egész, ahogy hirdetik. Aki ért egy kicsit az angolhoz meg jól tud tippelni az meg tudja csinálni tökéletesre is akár.
okt. 16. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!