Valaki tanult már Japánul?
Kb két hónapja Duolingon elkezdtem tanulni a nyelvet és nagyon megtetszett. Tanárhoz menni nincs időm se pénzem de otthonról szívesen tanulnék esetleg egy könyvből is.
Ha tudtok jó nyelvkönyveket, munkafüzeteket légyszi írjátok meg
Könyvek közül a Genki!! Nagyon cuki kis sztori, furiganázott, van hozzá munkafüzet is, összeszedett nyelvtanokkal. Ehhez kiegészítésképpen ajánlom, hogy az adott nyelvtanokhoz nézz magyarázó videókat, sokat segít.
Emellett van pár app/oldal ami kezdősként tök jól használható:
Kanji study (sokszínű szótár) ajánlom, hogy tölts le egy rajzolós japán billentyűzetet telefonra, fényévekkel meggyorsítja a szótárazást!
Jisho (ez is szótár, bár a kanji studyt jobban szeretem)
Pibo (mesekönyves app)
えほんひろば (mesekönyves oldal)
Bunpro (nyelvtanos magyarázó oldal)
[link] (ragozós oldal)
[link] (mesekönyves oldal)
[link] (kanjigyökös oldal, az elején már érdemes egy picit belekóstolgatni, így jobban megtanulod a felépítéseket és könnyebb lesz megjegyezni a kanjikat)
Hali,
egy blogbejegyzésben összeszedtem egy csomó hasznos könyvet, oldalt, appot, Youtube-csatornát, ami segíthet a japántanulásban, úgyhogy ezt itt hagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!