Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 7000 ft/tanóra reális manapság...

7000 ft/tanóra reális manapság magán nyelvóráért?

Figyelt kérdés
Orosz nyelv lenne.

szept. 26. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem igen. Főleg hogy ritkább.
szept. 26. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:
16%
Igen, reális.nem csak orosz nyelv esetén.
szept. 26. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:
47%

Attól függ mennyire vagy tapasztalt, milyen a végzettséged és lenne-e rá tanítvány

Ha nem vagy nyelvtanár akk nyilván nem rális, akkor se ha kezdő vagy

szept. 26. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
Budapest agglomerációjában, 10+ éve ezzel foglalkozó angol magántanár 7500 forintot kér óránként. Szóval szerintem teljesen reális.
szept. 27. 01:29
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Újpesten 8000 Ft/60 perc áron dolgozik az angoltanárom. Simán elkészített angol középfokra. Jelenleg a C1 miatt járok hozzá. Szerintem megéri.
szept. 27. 07:16
 6/7 IgaziÚriember ***** válasza:
0%
Mivel még mindig rendkívül sok a gyenge képességű, modern technológiákhoz analfabéta (AI, AR / VR) önmaguktól fejlődni képtelen embertömeg ezért van piaca a nyelvoktatásnak, úgyhogy igen, elkérhetsz 7000 ft / óra díjat, úgyis találsz olyan verebet aki kifizeti.
szept. 27. 16:52
 7/7 anonim ***** válasza:
69%
6.Eltünhetnél már innen unalmas az állandó ideböfögésed. Még csak nem is érdekes.
szept. 27. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!