Megbízható angol tanfolyam Budapesten?
Figyelt kérdés
Májusban emelt angol érettségim lesz mivel az egyetem miatt rá szorulok arra hogy meg legyen az emelt angol, viszont közel sem vagyok olyan szinten. A tanárom szerint a jelen tudásom szerint a közepet 3-4-re tudnám megcsinalni. Azt javasolta, hogy iratkozzak be egy nyelvi tanfolyamra viszont én nem nagyon tudom hova kéne menni (mondjuk hiába kérdeztem ő sem adott választ). A szorgalmam nincsen próbálma viszont egyedül nem hiszem, hogy menne. Valaki tudna segíteni, hogy hova lenne érdemes ilyen célokkal menni?
Akinek van ilyen témában tapasztalta nagyon szívesen meghallgatom!🙂
Köszönöm a segítséget!
szept. 7. 21:49
1/2 anonim válasza:
Én ebben az esetben magántanárt javasolnék, aki kimondottan a TE hiányosságaidra tudja helyezni a hangsúlyt és azt gyakoroltatni, ami neked kell.
2/2 anonim válasza:
Én magántanárt ajánlok, az sokkal hatékonyabb. tudok ajánlani privátban egy szuper tanárt, aki már sok diákot készített fel sikeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!