Banánospalacsinta kérdése:
ECL nyelvvizsga szóbeli tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Esetleg valaki meg tudna osztani angol ECL B2 szóbeli tapasztalatokat? Hogy kell elképzelni? Minél több mindent szeretnék megtudni!aug. 30. 20:28
1/4 anonim válasza:
Középiskolában tanulsz/tanultál angolul? Akkor menj inkább DExamra, az a legtesthezállóbb.
2/4 anonim válasza:
C1-es szóbeli tapasztalatot mondhatok? A témák nem pontosan azok voltak, nem pontosan úgy voltak fogalmazva a témahúzáskor, mint a weboldalukon írják, de igazából könnyebbek voltak. A vizsgáztató is jófej volt, igazából ő sem kérdezett semmi ilyen agyatekert dolgot, nagyon ilyen.. hétköznapi beszélgetés volt. Az elején te és a partnered is bemutatkozik, aztán a vizsgáztató is kérdezget tőletek, és ti is a partnereddel beszélgettek. Aztán mindketten húztok egy témát, és mindketten elkezdtek beszélni a témátokról, meg volt amikor képet mutatott a vizsgáztató, és arról is elmondani ami így eszedbe jut. De amúgy én abszolút azt tudom mondani, hogy nagyon hétköznapi beszélgetés volt, nem volt semmi extra, pedig én a szóbeliktől eléggé parázok, és ettől az ECL-es páros vizsgától még jobban tartottam.
3/4 anonim válasza:
Én voltam B2-őn.
Először általános beszélgetés volt, úgymond rávezető.
Ezután húztuk ki a témát, amiről beszélgetnünk kellett. Itt szerintem fontos megemlíteni, hogy az oldalon szereplő kis témák is külön voltak. (Tehát nem azt húztam ki, hogy sport, hanem azt, hogy téli sport. (Ezt szerintem azért fontos megemlíteni, hogy ne az legyen, hogy a témán belül az egyik pontról sokat tudsz mondani, a másikról pedig semmit.)
A harmadik résznél képet mutattak, ez nem párbeszéd volt, hanem mindenki kapott x időt, hogy beszéljen.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, sokat segítettetek!
aug. 31. 00:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!