Szerb nyelven hogyan mondjak ezt? Tisztelt Nyugdijfolyósító Intézet! Albrecht Anasztázia rokkant dolgozik nyugdíjaskent Ausztriában. Szeretnék kimenni dolgozni én is külföldre. Mi ennek a módja. Legyenek szívesek tájékoztatni a folyamatról. "
Поштовани Заводу за ликвидацију пензија! Анастазија Албрехт је инвалид и ради као пензионер у Аустрији. Такође желим да идем у иностранство да радим. Који је начин да се то уради. Обавестите ме о процесу.
Nem vagyok benne biztos. Egy szerb netes barátom szerint jó. ://
Poštovani, Albrecht Anasztázia kao invalid, penzioner, radi u Austriji. I ja želim da radim u inostranstvu, na koji način mogu to da uradim? Molim Vas, obavestite me o proceduri.
Sa poštovanjem,
XY
A rosszindulatú személyeknek írom a tőbbieket nagyon szépen köszönöm. 🌹💖
Ha múltat nem tudják rosszindulatú megjegyzést kérem ne írjon senki. Nem tudtam lehet kifejezni jól magam magyarul, de úgy érzem a fogalmazásom, helyesírásom felér bármikor, bármilyen magyarral,ível 45 éve élünk Kiskunmajsán és 7 évet dolgoztam Topolyán magyarok közt. Akkor hogy tanuljak meg? Nem is akartunk soha megtanulni. Viszont ha egyes emberek eredeti magyarnak tartják magukata szegénységi bizonyítványt kiállíthatják. Végig magyar iskolában jártunk. Az nem zavaró, hogy Ruzsa Magdi akiért rajonganak és Csernus Imre is vajdasági? Sajnálom a rosszindulatukat! A többieknek hálásan köszönöm. 🌹💖
Nrm tudok szerbül, viszont a levéllel kapcsolatban eszembe jutott valami.
Mi köze van a kérdésednek Albrecht Anasztáziához? Ha a kérdésed arra irányul, hogy szeretnél Ausztriában dolgozni elég lenne annyit írni, hogy te szeretnél Ausztriában dolgozni, mi ennek a módja. (Ha esetleg rokkant vagy, mint az említett Anasztázia, azt is beleírni az emailbe/levélbe.)
Ekkora hülyeséget!
“ Ő kérte hivatkozzak rá”
Mert a több száz ezer ember közül a rendszerben majd kikeresik ezt az Anasztaziát. Semmi köze hozzá.
Csak a kérdezô részérôl van itt rossz indulat, nem a válaszoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!