GO! Angol vagy beszeljangolul.com jobb? Kinek mi a tapasztalta velük ? Megéri az árát? Valóban meglehet így is tanulni a nyelvet , ha pl van egy alap tudásom már ?
Mit takar hogy 3D-set? Nekem ez új :D
Tudnál esetleg bővebben ezekről írni, ajánlani könyveket?
Ezt nem értem. Ha a szerződésben az van, hogy örökre a tiéd, akkor annak úgyis kell lenni máskülönben megszegi a szerződésben leírtakat...
"A főtanfolyam és a fő könyvek, illetve az életrevaló angol talán megéri" - ezek hol vannak?
Az előtted lévő egy idióta.
Van előfizetéses go berlet tanfolyam. Azt addig használhatod, amig vagy fizeted a havi díjat vagy az éves díjat. Ezeket nagyon sokan dicsérik, érdemes hírlevélre felirstkozni, és akkor értesülsz kedveznenyekről, rengetegszer van. Balószínűleg halottak napja körül is lesz. Az ügyfélszolgálat meg mindenre valaszol, hogy a te szintendek melyik tanfolyam a legjobb. Minden ott van a weboldalon. Amúgy én a goangolt ajanlom ha még nem vágtál bele.
Go and do it.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!