Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » GO! Angol vagy beszeljangolul....

GO! Angol vagy beszeljangolul.com jobb? Kinek mi a tapasztalta velük ? Megéri az árát? Valóban meglehet így is tanulni a nyelvet , ha pl van egy alap tudásom már ?

Figyelt kérdés

aug. 9. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Nem éri meg. Rendes tankönyvet szerezz, 3D-set, azt használj és mellette minél több autentikus anyagot mindenfélére.
aug. 12. 21:57
 2/6 A kérdező kommentje:

Mit takar hogy 3D-set? Nekem ez új :D

Tudnál esetleg bővebben ezekről írni, ajánlani könyveket?

aug. 13. 13:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Neke GO angolom van. K*rva sok pénzem van benne. A tanfolyamok 70 százaléka hasznotalan/túlárazott szar. Pl ost előfizettem bérletre. Eddig úgy volt, hogy az a tanfolyam, ami megjelenik e idő alatt, az örökre a tiéd. Na már most úgy volt, hogy semi nem maradt meg. Fizettem egy évig (120.000) és semmit nem kaptam csak ideiglenesen :D. A főtanfolyam és a fő könyvek, illetve az életrevaló angol talán megéri.
aug. 26. 13:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Ezt nem értem. Ha a szerződésben az van, hogy örökre a tiéd, akkor annak úgyis kell lenni máskülönben megszegi a szerződésben leírtakat...

"A főtanfolyam és a fő könyvek, illetve az életrevaló angol talán megéri" - ezek hol vannak?

aug. 27. 09:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Az előtted lévő egy idióta.

Van előfizetéses go berlet tanfolyam. Azt addig használhatod, amig vagy fizeted a havi díjat vagy az éves díjat. Ezeket nagyon sokan dicsérik, érdemes hírlevélre felirstkozni, és akkor értesülsz kedveznenyekről, rengetegszer van. Balószínűleg halottak napja körül is lesz. Az ügyfélszolgálat meg mindenre valaszol, hogy a te szintendek melyik tanfolyam a legjobb. Minden ott van a weboldalon. Amúgy én a goangolt ajanlom ha még nem vágtál bele.

Go and do it.

okt. 13. 12:34
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 Köszönöm a kedves szavakat. Ahogy írtam előtte, a legelső két bérletnél, még úgy volt, hogy megmaradtak a tabfolyamok, amiket kaptál a bérlet alatt. Szerintem úgy volt értelem , amúgy meg lehúzás.
okt. 14. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!