Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Német nyelvtanulás, otthon,...

Német nyelvtanulás, otthon, könyv segítségével? Nektek melyik könyv segített?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A német számomra nem ismeretlen, tanultam középiskolában, de azóta sok feledésbe merült, meg igazából akkor sem tettem bele semmi plusz energiát, hogy most tényleg elsajátítsam a nyelvet, a cél csupán a tanóra teljesítése volt. Arra gondoltam viszont, hogy tudok angolul, de azért jó lenne még egy nyelv, és hát hasznosságra valószínűleg a német az, amivel nem lehet mellélőni. Elsősorban otthon szeretném elkezdeni, és habár tanultam régen németet, ettől függetlenül az a biztos, ha teljesen az alapoktól kezdem.

Emiatt érdeklődnék, hogy aki otthon tanulta egyedül a németet, az milyen könyvet használt? Tudom, van sok applikáció is, de nekem a könyvből tanulás az szimpatikusabb, applikáció max. kiegészítésként, de nem akarok 100%-ban csak azon tanulni (ha van olyan nyelvtanulós app, amire tényleg (!) érdemes előfizetni, ajánlhatjátok azért).

Nem tudom, hogy ugye vannak a Pons könyvek. Abból a kezdőknek való, A1-A2 szint kb. 14 ezer forint. Nem tudom, az mennyire éri meg, vagy így a Pons könyvek mennyire számítanak jónak? Vagy pl. láttam hogy Maklári Tamásnak vannak ilyen könyvei? Igazából az érdekelne, hogy aki főleg otthon, egyedül tanult, az mit használt leginkább hozzá, melyik könyvre éri meg tényleg pénzt kiadni.

aug. 7. 06:53
 1/1 anonim ***** válasza:
0%
Könyvekből 2024-ben azok tanulnak akik megrekedt a fejlődésben a 90-es években. AI-val milliószor gyorsabb és hatékonyabb de mind1, valakinek el kell sütni a feleslegesen kinyomtatott könyveket is.
aug. 7. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!