Hobbiból melyik nyelvet éri meg tanulni?
Figyelt kérdés
Nincsenek ötleteim.
Eddig angolul és spanyolul tanultam, iskolában.
Kellene egy hobbi nyelv is, amit B2 szinten beszélnék.
Szeretem a nyelvtani nehézségeket, szabályokat.
Köszi!
2024. jún. 30. 13:30
2/8 anonim válasza:
Mivel hobbi, ezért felteszem, az nem szempont, hogy tudd is a későbbiekben hasznosítani. Ez esetben viszont mindegy, azt válaszd, ami tetszik és ami érdekel.
3/8 anonim válasza:
Ha tényleg csak hobbiból, más nem szempont, akkor eszperantó
4/8 anonim válasza:
Amelyik leginkább betölti az önmegvalósítás funkcióját.
Én ugyanígy voltam, választottam...
5/8 anonim válasza:
"Hobbiból melyik nyelvet éri meg tanulni? Nincsenek ötleteim."
Figyelj, ha semmi ötleted sincs, egyáltalán honnan veszed, hogy egy következő nyelv lesz a leginkább neked való hobbi? Lehet, hogy jobban járnál valami egész mással: biciklizés, horgolás, hegymászás, kertészkedés, bármi...
6/8 anonim válasza:
Hát ha nincs preferenciád, akkor már érdemes hasznos nyelvet választani. Tanulj meg németül, ott a nyelvtannal is tudsz majd rendesen szenvedni.
7/8 anonim válasza:
Angol spanyol melle, franciat, oroszt esetleg kinait tanulnek bar a nemet is szoba johet ha szereted, bar en azt a nyelvet tanulnam ami a legjobban tetszik.
8/8 anonim válasza:
Ha már ennyire unatkozol, akkor én egy krva nehéz nyelvet választanék ilyen pl. kínai, japán, albán, arab, thai stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!