Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Budapesten melyik nyelviskoláb...

Budapesten melyik nyelviskolában érdemes franciát tanulni?

Figyelt kérdés
Már beszélek franciául, úgyhogy mindenképpen szükségem lenne egy korrekt szintfelmérésre is. Megérzésre valahol B2 környékén lehetek, de bizonyos témákban erősebb, bizonyosakban nagyon gyenge vagyok. A célom a stabil C1-es szint elérése, mind szóban, mind írásban. Milyen nyelviskolákat ajánlanátok erre a célra? Újpesti vagyok egyébként, szóval preferált Észak-Pest, illetve a belvárosnak a 3-as metróval könnyen megközelíthető része, de persze egy igazán jó iskoláért hajlandó vagyok picit többet is utazni.

jún. 17. 07:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A Francia Intézet tanfolyamait dicsérték ismerőseim (személyes tapasztalatom nincs)
jún. 17. 08:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Francia intézet.
jún. 17. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:
61%
Katedra nyelviskola
jún. 17. 12:49
 4/4 anonim válasza:
Én a Francia intézetbe jártam egy 2 hetes intenzív tanfolyamra. A tanárom dicsérte, ezért mentem oda. Eléggé csalódtam benne... De ez az én véleményem, lehet C1 szinten már jobban tanít, mert én A2-re mentem. Vagy ha nem intenzívre mész talán az jobb. Csak egy tanfolyamot végeztem el.
jún. 22. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!