Székesfehérváron melyik nyelviskola vált be nektek?
Szeretnék nyelvvizsgát tenni angolból, azonban sajnos sokat felejtettem két év, amúgy is keveset érő, iskolán belüli angol tanulásból. Szóval őszinte véleményeket szeretnék kérni számotokra melyik nyelviskola milyen volt. És aki azt a nyelviskolát választotta amit a pozitívumait és negatívumait is elmondaná?
(Nem a nulláról indulna a nyelvtudás, ilyen közép szintnél valamivel kevesebb)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ne húzd az időt keresgéléssel, inkább kezdj el máris tanulni. Annyi tudásod már van, hogy legalább az egyértelmű legyen, hogy mit kell felfrissíteni, átismételni. De akár tovább is haladhatsz önállóan is, ha van könyved, munkafüzeted, hanganyagod meg megoldókulcsod is.
Ha jó tanárt fogsz ki, akkor azt fogod hinni, hogy jó az adott nyelviskola, ha meg nem olyan jót, akkor azt, hogy nem olyan jó, úgyhogy lutri az egész.
#1-es, azt nem említettem, hogy nem frissítem a tudásom.
#2-es, mik voltak a pozitívumok, negatívumok. Vagy egy összefoglaló vélemény? Hisz nem csak egy iskola nevet kértem.
vannak jó tanárok is, meg rosszak is
vannak jó időpontban induló, jó időbeosztású tanfolyamok is, meg rosszak is
vannak olcsóbb meg drágább tanfolyamok is
vannak jó meg kevésbé jó tankönyvek is, amiket használnak
vannak jól felszerelt tantermek is meg kevésbé jól felszereltek
vannak jó helyen levő meg a város szélén levő tanfolyamok is
vannak motivált emberekből álló csoportok is, meg olyanok is, ahol csupa lusta, bukdácsoló diák jön össze épp
lutri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!