Melyik az az ingyenes app, ahol tudok beszélni az IA-al? Angoltanulás céljából.
A ChatGPT miért nem jó?
Leírod neki, hogy milyen szinten vagy kb., hogy angolt szeretnél gyakorolni, és hogy milyen formában (mondjuk mi legyen a téma).
Beszélgettem vele egy kicsit, a leggyakoribb 500 szótól érzésre mindketten eltértünk, de próbáltam egyszerűen - és nem túl választékosan - fogalmazni. Ötletnek szerintem jó lehet. Itt hagytam, hogy ő irányítsa a beszélgetést, de ha angolórán mondjuk az űrkutatás a téma, szerintem ha megadod neki, annál marad.
Egyébként még regisztrálni sem feltétlenül kell, gmailes accounttal is beenged.
Ha van valami bejáratott szótanuló programod, akkor meg lehet adni, valószínűleg tudja konvertálni (fogalmam sincs mik a divatosak).
ChatGPT - general use AI
CharacterAI - Ahogy neve is írja, karakterekkel beszélgethetsz
SpicyAI - ugyan az mint a characterAI, de gyanítom hogy kontextus lejjebb van húzva mert kicsit butàbbak a karakterek, cserébe NSFW
OOGABOOGA - Gépeden futtatható ai. Ez helyben fut, teljesen privàt. Cserébe erős gép kell hozzà és minimum annyi angol és szàmtech ismeret hogy a telepítési útmutatót elolvasd és terminàlban lekövesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!