Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik az az ingyenes app,...

Melyik az az ingyenes app, ahol tudok beszélni az IA-al? Angoltanulás céljából.

Figyelt kérdés
Hirdetésben már többször dobott be ilyen appot, de mind fizetős. Olyat szeretnék, ami ingyenes. Valakinek tapasztalat ebben? Eddig Duolingoval tanultam, de mostmár szeretnék fejlődni.

2024. jún. 5. 17:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Chatgpt weboldalán. Csak regisztrálsz rá és már beszélgethetsz is vele.
2024. jún. 5. 17:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Melyik chat GPT-t használod?
2024. jún. 5. 17:41
 3/9 A kérdező kommentje:
De ő nem fog visszakérdezni nem? Csak kérdezni tudok tőle, az nem beszélgetés.
2024. jún. 5. 17:46
 4/9 anonim ***** válasza:
46%
Chatgpt nem jo
2024. jún. 5. 18:11
 5/9 anonim ***** válasza:
57%

A ChatGPT miért nem jó?

Leírod neki, hogy milyen szinten vagy kb., hogy angolt szeretnél gyakorolni, és hogy milyen formában (mondjuk mi legyen a téma).

2024. jún. 5. 23:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Beszélgettem vele egy kicsit, a leggyakoribb 500 szótól érzésre mindketten eltértünk, de próbáltam egyszerűen - és nem túl választékosan - fogalmazni. Ötletnek szerintem jó lehet. Itt hagytam, hogy ő irányítsa a beszélgetést, de ha angolórán mondjuk az űrkutatás a téma, szerintem ha megadod neki, annál marad.

Egyébként még regisztrálni sem feltétlenül kell, gmailes accounttal is beenged.

Ha van valami bejáratott szótanuló programod, akkor meg lehet adni, valószínűleg tudja konvertálni (fogalmam sincs mik a divatosak).

2024. jún. 5. 23:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam, de én úgy szeretnék beszélni, hogy beszélek és nem pötyögök. Tehát olyan appot keresek, ahol olyan mintha egy igazi emberrel beszélgetnék, nem chatelnék.
2024. jún. 6. 01:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

ChatGPT - general use AI

CharacterAI - Ahogy neve is írja, karakterekkel beszélgethetsz

SpicyAI - ugyan az mint a characterAI, de gyanítom hogy kontextus lejjebb van húzva mert kicsit butàbbak a karakterek, cserébe NSFW

OOGABOOGA - Gépeden futtatható ai. Ez helyben fut, teljesen privàt. Cserébe erős gép kell hozzà és minimum annyi angol és szàmtech ismeret hogy a telepítési útmutatót elolvasd és terminàlban lekövesd.

2024. jún. 6. 12:04
 9/9 anonim válasza:
Xeropannak van ingyenes verziója, ott van chat modul.
2024. jún. 8. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!