Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Kinek hogyan sikerült az idei...

Kinek hogyan sikerült az idei angol emelt írásbeli?

Figyelt kérdés

2024. jún. 3. 15:52
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Egy barátnőm nevében válaszolnék, neki 94% lett :)
2024. jún. 3. 15:58
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Szívom a fogam mert hülyeséget rontottam el figyelmetlenségből így sajna 96%
2024. jún. 3. 15:59
 3/10 anonim ***** válasza:
12%
Gáz, hogy mennyire könnyű volt idén, úgyhogy nagyon ne örüljetek, mert nagyon sokaknak nagyon sok pontja lesz belőle. Magyarul idén a magas pontszám/százalék kevesebbet ér, mint más években ért.
2024. jún. 3. 16:01
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

#3 te biztos ugyanaz vagy, aki nekem is pont ezt írta a tavalyi 96%-omra 😂 Leállhatsz lassan, öreg, feleslegesen erőlteted magad.

Előzőek, szép eredmények, gratulálok!

2024. jún. 3. 19:44
 5/10 A kérdező kommentje:

Gratulálok mindenkinek! Köszönöm, hogy válaszoltatok!

#3-as: Sokat elárul rólad az, hogy abban leled az örömödet, hogy másokat megpróbálsz lehúzni, amikor egy objektíven szép eredményt értek el. Az angol minden évben könnyű, ez nem csak idén volt így. Nekem is 96%-os lett, és az előző évekből megírtak is hasonlóan, ha nem jobb eredménnyel sikerültek, amikor azokat csináltuk angol órán. Az osztályátlaga pedig 87% volt emelt angol előrehozottan, szóval az sem igaz, hogy mindenkinek sikerülne a 90+%. De én is csalódott voltam egy kicsit a 96% miatt, mert benne volt még egy pár pont, amit simán megszereztem volna normál körülmények között.

2024. jún. 3. 20:48
 6/10 anonim ***** válasza:
14%

Csak objektívan közöltem, amit objektív angoltanároktól hallottam, de lehet hópihéskedni nyugodtan.

Azt meg nem hinném, hogy "angol órán" csináltatok érettségi feladatokat...

2024. jún. 3. 20:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Miért ne csinálnák angol órán érettségi feladatokat? XDD szerinted hogy készülünk fel rá te okostojás?
2024. jún. 3. 22:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Angol óra az, ami Angliában készült. Nem férnétek el rajta olyan sokan.

Jó reggelt...

2024. jún. 4. 08:17
 9/10 A kérdező kommentje:
te fogyatékos vagy most úgy őszintén?
2024. jún. 4. 12:50
 10/10 anonim ***** válasza:
31%
Nem, csak legalább annyit le tudok írni helyesen, hogy angolóra. :)
2024. jún. 4. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!