Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A Superprof oldal mennyire...

A Superprof oldal mennyire megbízható?

Figyelt kérdés

Olvastam róla pár véleményt, miszerint kamu lehet.

Én tanárként szeretném magam hirdetni, de szeretném megkérdezni azoktól, akik használják, hogy jó oldal? Nem kamu?

2024. máj. 28. 17:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt kell mondanom, hogy ez a legrosszabb platform, amit valaha használtam. Sosem tájékoztattak arról, hogy „diákbérletet“ kell fizetnem, csak azért, hogy kommunikáljak az oktatókkal.
2024. máj. 31. 13:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Spanyolul oktatok különböző platformokon, és a legmagasabb árú óráim a Superprofon vannak. Nincs szüksége tagságra, és nem javasolja, hogy fizess tagdíjat, ha új vagy a platformon. Azt mondanám, ha ki akarod próbálni, győződj meg róla. Kitöltöd a profilod, és küldesz egy jó bevezető videótyl, állíts be árat. Az a gáz, hogy az első leckének ingyenesnek kell lennie - de lehetővé teszik, hogy ezen változtass, Körülbelül $372/hónapot kapok a 3 rendes diákommal $35/órával (én $31/órát keresek), én személy szerint, mint a platform felhasználója oda-vissza datálunk a diákokkal különböző időzónákban... de ha már vannak törzsdiákok, az nem is olyan rossz. 3 hónapja szuperbiztos vagyok, és ez egy tisztességes oldal, elhiheted. Amint befejezem az írásbeli interjúmat, felmegyek a 4. szintre, amely több hozzáférést biztosít a dolgokhoz, és továbbra sem kell tagságot fizetnem, ez csak jutalék/lecke.
2024. máj. 31. 13:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Megpróbáltam diákként jelentkezni, és 18 500 Ft havi díjat kell fizetnem, csak hogy kapcsolatba léphessek egy tanárral! Ezt "kissé" felháborítónak tartom, hiszen ez a díj nem fedezi egyik leckét sem. Szóval nem ez a legjobb platform a használatra.
2024. máj. 31. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!