Angol C1-es nyelvvizsga felkészítő tanfolyamra érdemes jelentkeznem?
B2-t csináltam még évekkel ezelőtt, és úgy érzem az angol tudásom meg is maradt azon a szinten. Tehát a C1 valószínűleg jelen tudással nem sikerülne.
Nincs beszélgetőpartnerem, tehát azt nem tudom gyakorolni.
A kérdés hogy próbálkozzak önállóan fejleszteni, vagy megéri befizetni magam egy 30 vagy akár 60 órás tanfolyamra, és ezt követően jelentkezni?
Egy ilyen tanfolyam, ha odateszem magam, fel tud húzni pár hét alatt olyan szintre hogy sikerrel járjak a vizsgán?
Teszem hozzá hogy nézegettem a helyi lehetőségeket, és nemigen van jelenléti tanfolyamra opció, ezért online tanfolyamra gondoljatok.
Plusz ha tudnátok ajánlani jó ár-érték arányú online tanfolyamokat, azt megköszönném!
Pár hét alatt biztosan nem fogsz tudni B2-ről C1-re felkészülni. Nyelvszakon is aki középfokkal kerül be nem éri el pár hét alatt a felsőfokot, pedig ott nagyon intenzíven ki van téve az ember a nyelvnek napi több órában.
Én inkább magántanárt javasolnék ilyen szinten, aki kimondottan a te igényeidre szabja az órát. Plusz sok olvasást, hírek/sorozatok/dokumentumfilmek nézését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!