Egy már meglévő angoltudást, hogyan lehetne továbbfejleszteni?
Figyelt kérdés
Jelenleg A2-es szinten vagyok angolból, viszonylag sok mindent megértek, illetve tudok beszélni, de például amikor olvasok angolul egy cikket, akkor sok ismeretlen dolog jön velem szembe, amit nem értek.
Hogyan lenne érdemes tanulnom?
2024. máj. 14. 13:52
2/4 anonim válasza:
Rohadtul meglepő volt, amit #1 írt, ugye? Ki a fene gondolta volna, hogy a közönséges módszereket kell alkalmazni? :D
3/4 anonim válasza:
Pedig a szótárazás hatékony módszer, én rengeteg szót tanultam így
4/4 anonim válasza:
A2 szint nem tartalmaz rengeteg szót, így ezért sok ismeretlen szóval fogsz találkozni. C1 se lesz egy anyanyelvi szintű ismeret. Tananyagon kívül érdemes máshonnan is új szavakkal ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!