Tanul valaki ebből a könyvből szlovákul?
Horváth - Kmeť - Pecsenya - Pestiová: Szlovák nyelv - Slovenský jazyk
Mik a tapasztalaitok? Mennyi idő alatt hány leckét sikerül haladni? Meddig jutottál el a könyvben? ...
Köszönöm a hasznos választ!
Az orosz nekem is segít.
2020 táján rájöttem, hogy a tudásom, amit nagyrészt a könyv által szereztem, pont jó ahhoz, hogy Paulina videóit immár értsem, így utána a könyvből való tanulást már Paulina videóanyagaival kombinálva csináltam, és a kettő így együtt jól meg is támogatta egymást
Jaj nagyon jók a videói, ismerem őket, bár még csak hármat láttam, az egyikben olvasói kérdésekre (kiejtéssel kapcsolatos) válaszolt és példákat sorolt, a másikban a mi van a táskában videója volt, a harmadik pedig a napirend. Ez az utóbbi kettő elvarázsolt, hogy így is lehet tanítani. Nagyon jól csinálja. Én is szeretném több videóját is majd megnézni, de még nem vagyok ott tudásilag.
Bíztató nagyon, hogy a könyvből szerzett tudás hogyan segített Neked. Pár éve tanultam a Krizom krazom könyvből, a feléig jutottam kb., eléggé tömény. Aztán gondoltam szüneteltetem. Közben láttam Paulina videóját, de a Horváth-féle nyelvkönyvből csak pár hete kezdtem újra, egyenlőre kitartóan haladok.
"elvarázsolt, hogy így is lehet tanítani. Nagyon jól csinálja. Én is szeretném több videóját is majd megnézni, de még nem vagyok ott tudásilag."
Én tudásilag sehol se vagyok, mégis meg tudom nézni a videóit. Sőt, tanulni is tudok belőlük, ha akarok. Csak az a kérdés, hogy te is akarsz-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!