Van olyan iskola ahol koreaiul lehet?
Figyelt kérdés
van olyan iskola (gimi, főiskola, vagy akármilyen iskola) ahol lehet koreaiul tanulni. (ez kérdés)2010. okt. 26. 21:15
1/11 A kérdező kommentje:
nagyon fontos lenne, kérlek értelmes válaszokat küldjetek!
2010. okt. 26. 21:17
3/11 anonim válasza:
Igen az ELTE-n tényleg van koreai szak, szerintem többnyire jó is (2. keleti nyelvként tanulom a koreait), elégedett vagyok a tanárokkal.
4/11 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm, de az ELTE az milyen szintű suli? gimi, vagy fősuli, vagy egyéb?
2010. okt. 28. 21:43
6/11 anonim válasza:
:D igen, egyetem... hogy-hogy még nem hallottad?:O Egyébként a koreai szakhoz angol/német+ töri/magyar felvételi kell.
7/11 anonim válasza:
ELTE-BTK
(Eötvös Loránd Tudományegyetem, Bölcsészettudományi Kar)
Keleti nyelvek és kultúrák - koreai szakirány
A most szeptemberben kezdők ilyen két felvételi érettségi tárggyal jöttek, kerülhettek be:
1. angol/arab/francia/japán/latin/német/orosz/spanyol/újgörög (ezek közül valamelyik - mindegy, hogy közép- vagy emelt szinten)
ÉS
2. magyar/történelem
(ezek közül valamelyik - mindegy, hogy közép- vagy emelt szinten)
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Külker főiskolán is lehet úgy tudom, legalábbis egy imkerősöm ott tanult, nagyon jól lehetett helyezkedni vele.
10/11 A kérdező kommentje:
Esetleg magántanárt tudtok írni?
2010. nov. 9. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!