Melyik nyelv oktató app-ot ajánljátok telefonra? Időm van foglalkozni vele csak az alapoktól kéne és max 2 hónapom van egy társalgási szint elérésére, Németországba munkához kellene.
Alapoktól 2 hónap alatt nem fogsz feljönni társalgási szintre, már ha a társalgási szint nem az, hogy kérsz 1 linzert a pékségben.
Vannak ezek a könyvek hanganyaggal, elég baráti áron, amik már úgy értelmesebb tudást adnak, és egy jó alapot, ha már kint dolgozol, akkor a nagyrészét, amit mondanak, azt érted:
#3 Nem hisztizni jöttem okoska.
Hanem saját tapasztalat alapján vártam választ.
S ha jön válasz arra is reagálok és tudod így lesz egy normális kommunikáció pro/kontra indokokkal és akkor lehet dönteni. Persze a Google-n is sok tanács van tudom.
De azért köszi neked is a hozzászolást
Szakértők álltal összerakott könyv videó anyag is van sok épp ezért írtam, hogy elég lutri melyik felel meg.
#1 es voltam, én azért ezt írtam, mert 3 nyelvet ezzel kezdtem el tanulni, azokból most 2-ből C1 szinten vagyok, 1 ből B2, szóval elég jónak mondanám (nyilván A2 szint felett már más forrásokból).
Találkoztam elég sok nyelvkönyvvel, és úgy érzem, hogy az A1-A2 szint könyvei nagyságrenddel jobbak, mint a többi, amit ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!