Angol középfokú nyelvvizsgához elvégezzem az upper-intermediate tanfolyamot is?

Ha jól tudom, a Metisznél dolgozik egy hölgy, aki egyben TELC vizsgabiztos is (Pulai Ildikó, Nők Lapja Caffee-n lehet írni neki)
Szerintem ez egy megbízható iskola lehet, biztos megfelelően felkészítenek, de a vizsgához persze nem csak felkészítés hanem tanulás is kell a te oldaladról. Ha közel maximálisan felkészülsz az órákra és meg tudod tanulni a kért anyagot, sikerülhet.
a suli biztos inkább a tanfolyamot ajánlja, mert az plusz pénz nekik, ők ebből élnek, de ez persze neked is hasznodra válik.
én azt mondom, kérd ki a tanárod véleményét, otthon csinálj meg egy TELC vizsgát és az eredményéből látni fogod mi a helyzet :)
Én a nyáron jártam intenzív tanfolyamra, nekem azzal az volt a bajom, rengeteg házit kaptunk, rengeteg tanulnivalót és mindkettőre sokszor nem volt időm/energiám. volt, aki nagyon tanult a csoportban, volt aki kevésbé, nekik nem is sikerül, csak az egyik rész vagy még az sem. Szóval, rajtad múlik! Ha tanulsz, elég a középfokú tanfolyam, ha nem jut időd mindenre, talán biztosabb lenne még egy kis tanulás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!