Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Az Up2You iskolánál tanult...

Az Up2You iskolánál tanult már valaki ? Megosztanátok a tapasztalatokat?

Figyelt kérdés

A fent említett iskolát néztem.

[link]

Az angol tanulás lenne a cél. Nem nyelviskola miatt, hanem szimplán önmagam miatt, ismerkedés, utazás és így a mindennapi élethez.

Tanultam már angolt így nem az alapoktól lenne szükség és a beszéd lenne a legfontosabb számomra.

Volt már itt ennél az iskolánál valaki ? Kinek milyen tapasztalata volt velük ? Mi a véleményetek róla ? :)

2024. febr. 8. 11:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Felrevezeto a hirdetesuk.

Azt irja, annyiszor mesz hetente ahanyszor akatsz. Ha a ber kerek alatt megnezed, megsem ugy van. Kivalasztod az orak szamat, rs az ar ugy megy fel.

Azt irja, tanar mindig keznel, 1-1.

Aztan azt irja, mig egyedul tanulsz, addig a tanar massal foglalkozik. Ha epprn 8-10 ember van bent, akkor 1 ora alatt mikor es milyen hosszu idore kapod meg a tanart?

2024. febr. 10. 03:38
 2/2 anonim ***** válasza:
#1 ha ez vele a tapasztalatod, akkor befogom a szám, de ha nem és csak látatlanba írsz, akkor szerintem nem olvastad el a róluk szóló leírást vagy nem nézted meg a videót, azt írják, hogy egyszerre max 3 ember és a tanár is ott van, de egyénileg ad neked feladatot, amit nyilván a szóból kikövetkeztetve egyedül oldasz meg, de kérdezhetsz és oda megy az meg, hogy ahányszor mész az igaz részükről, mert nyilván akkor és annyiszor mész amennyiszer akarsz, de nyilvánvalóan nem lesz ugyanannyi a kifizetendő összeg, de mondjuk az is igaz, hogy csak a kínainál van, ilyen egyéni lehetőség, hogy 1 óra mennyi, a többinél van olyan amelyiknél csak 1 óra, 2 óra, 4 óra van
okt. 20. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!