Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek felnőttként...

Szerintetek felnőttként megéri időt, pénzt és energiát fektetni angol nyelvvizsgába?

Figyelt kérdés

Igaz, hogy sokat felejtettem az aktív iskolai éveimhez képest, de online angol nyelvszintmérő alapján középhaladó szinten vagyok, ez kb. a B1-es alapfokú nyelvvizsga szintje. Többször is megfordult a fejemben, hogy megpróbálom, de aztán mindig elhessegettem és most úgy érzem képes lennék rá. Munkahely váltáson is gondolkodom és lehet lendítene az önéletrajzomon egy nyelvvizsga.

Esetleg valaki, aki felnőttként "érett meg" egy középszintű nyelvvizsgára? :)

2024. febr. 2. 11:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A menyem nagymamaja nemreg került öregotthonba, Nemetorszagban. Szellemileg top. A kerese az volt, hogy vegyenek neki egy jo angol nyelvtanulasi szamitogepprogramot, es most angolul tanul. En valamelyest tudok angolul, tanultam 40 evesen egy intenziv nyelvstudioban 3 honapig heti 16 oraban. Szoval, amit kell, azt el tudom mondani, de persze ez nem jo tudas. Most megint elkezdtem otthon intenziven foglalkozni vele. Van egy jo online lehetöseg- ha erdekel, megirom- es ezzel "tanulok", ill. gyakorlom az angolt. Azert, mert összel San Franciscoba megyünk. De vizsga az teljesen felesleges szerintem, az a lenyeg, hogy tudj beszelni, beszelgetni, szöveget erteni. Most 65 eves vagyok.
2024. febr. 4. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!