Kontextus nélkül meg nem mondja senki... Azt meg Te talán jobban ismered.
2024. jan. 29. 22:40
2/8 anonim válasza:
A do ugye segédige, valamilyen igére vonatkozik, amit itt nem látni.
Az utolsó mondat az igen olyasmi, hogy
Akkor csináld magad/egyedül!
2024. jan. 29. 22:57
3/8 1112 válasza:
Ennyiből,ami ide itt le van írva, egyáltalán nem_hinném,hogy ez szakítás.
Csak ha nem akarod,hogy ő mondja,hogy hogy' kéne, csináld egyedül te magad a feladatot.
Ha nem hallgatsz az ő 5leteire,akkor csináld meg 1edül.
2024. jan. 29. 22:57
4/8 A kérdező kommentje:
Őszintén, ott hagyott a csetben egyedül. Írtam 3 üzenetet, elolvasta, de nem válaszolt. Nekem úgy tűnik, hogy ott hagyott a fenében. Na mindegy. Köszönöm szépen a segítséget
2024. jan. 29. 23:04
5/8 anonim válasza:
Szerintem a legpontosabb értelmező fordítás: Akkor csináld magadtól! Szóval h ugyanúgy csináld meg amire kért, csak ne azért mert kérte, hanem magadtól. Szerintem ezt humornak szánta.
2024. jan. 30. 00:26
6/8 anonim válasza:
5-ösnek van igaza: akkor csináld magadtól, (ne kelljen hozzá parancsot adni)! Mivel ugye azt nehezményezted, hogy meg akarja mondani, hogy mit tegyél.
2024. jan. 30. 07:37
7/8 anonim válasza:
Amúgy:
You can't tell me what I should do
(a cannot nagyon formális, és rossz a szórended)
Illetve
You can't give orders (többesbe kell). De ez egyébkéntilyen nagyon általános, "te nem tudsz parancsokat adni" jelentés, jobb az olyasmi, mint a "You can't give ME orders" vagy "You can't order me around".
2024. jan. 30. 18:15
8/8 anonim válasza:
Letudtod fordítani. Nekem inkább az tűnik fel, hogy párkapcsolati kérdés merül fel. Ez magyarban sincs másképp. Valószínűleg nem ért veled egyet és ezért nem jelentkezik. Hogy ez szakítás vagy csak duzzogás ezt ennyiből nehéz megállapítani. Nem tudni mióta vagytok együtt vagy milyen kapcsolat. Sem hogy milyen dologról van szó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!